Fransk takeaway i Randers til større selskaber

Hos Restaurant Det Gamle Apothek ved vi, at de hjemlige rammer kan være prikken over i’et, når I skal nyde et godt og velsmagende måltid. Derfor har vi gjort det muligt at bestille fransk takeaway fra vores restaurant. Vi sørger for den lækreste mad ud af huset i Randers og omegn. Ønsker du takeaway til større selskaber i Randers eller omegn, er dette også muligt. Kontakt os gerne herom på telefon eller benyt kontaktformularen her.

Forretter

  • Brandade af hvid fisk, syltet sennepskorn, kartoffelchips, urter.
  • Koldrøget laks, dild, citron, agurk, bitre salater.
  • Skinke fra slagter Munch, tomater, mandler, balsamico.
  • Brød + smør medfølger til forretten.​

Hovedretter

  • ​Rosastegt oksefilet, kartoffel og grønt efter sæson, rødvinssauce
  • Braiseret gris, knuste kartofler, bacon og brunet smør.
  • Gråsten kylling, tomat, kartoffel efter sæson, karamelliseret flødesauce.

Desserter

  • ​Hvid chokolademousse, knas, broken gel.
  • Gateau marcel på 70% chokolade, bærkompot.
  • Udvalg af oste, sødt samt hjemmebagt knækbrød.

Sammensæt din egen 3-retters menu til din næste konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller noget helt andet.​

Pris pr. person ved minimum 12 personer kr 359,-

Ønsker I en kok eller tjener med til at hjælpe med anretning, servering m.v. er dette også muligt. Prisen er kr 395,- ex moms pr påbegyndt time.

Lånt service og termokasser afleveres på Restaurant Det Gamle Apothek efter aftale.

​Autentisk fransk takeaway i Randers

Med vores faglige ambitioner og sans for kvalitet er du garanteret et lækkert måltid, hver gang du bestiller mad ud af huset fra vores restaurant i Randers. Vi tilbyder veltilberedte retter, der passer til alt fra en hyggelig aften i godt selskab, til større arrangementer, såsom bryllupper og fødselsdage. Skal du holde et større arrangement, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 4110 1269, og så kan vi tage en snak om jeres muligheder. Læs mere om vores franske mad her.

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Alletiders spisested"

Alle tiders sted. Restauranten er fantastisk indrettet i det gamle apotek, hvor det gamle glasloft er bevaret. Vi fik en rundvisning i kælderen, hvor der er selskabslokale, også dette lokale er helt unik. Lækker mad og fin betjening.

Bodil Cederbek

"Fantastisk smagsoplevelse"

Maden var lækker selv drikke varene smagte lækkert. Stemningen var hyggeligt, med det gamle og nye blandet i indretningen. Rigtig god betjening af glade tjenere og de var gode til at fortælle alt om maden.

Camilla Kjeldsen

"Super lækkert sted..."

Virkelig god mad til overkommelige priser med et stærkt vinkort. Omgivelserne er rigtig hyggelige med det gamle apotek-loft, rå vægge, passende bordafstand og smagfuldt pynt. Rigtig god og opmærksom betjening også...

Ebbe Skak Larsen

fester & arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Det Gamle Apothek i Randers er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver holdt. Vores lokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Randers og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​kontaktoplysninger

Adelgade 2, 8900 Randers C

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 4110 1269

E-mail: info@restaurantdetgamleapothek.dk

Restaurant Det Gamle Apothek

Vi byder på god fransk mad i hyggelige rammer, med en central placering i hjertet af Randers. Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestolsbrugere i restauranten.

© 2021 Restaurant Det Gamle Apothek. Alle rettigheder forbeholdes. CVR-nummer: 42205966