Vi glæder os til at høre fra dig!

​Hos Restaurant Det Gamle Apothek er du sikker på god mad og god betjening. Vi tilbyder friske råvarer serveret efter alle kogekunstens regler. Vores tjenere lytter til gæsterne og gør deres ypperste for at opfylde vores gæsters ønsker. Mangler du en restaurant til at holde konfirmation, barnedåb eller bryllup? Hos Restaurant Det Gamle Apothek kan selskabet sidde i en separat del af restauranten.

Kontaktoplysninger​

​Restaurant Det Gamle Apothek

Adelgade 2, 8900 Randers C

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 4110 1269

E-mail: info@restaurantdetgamleapothek.dk

Åbningtider

​Mandag til lørdag: 17:00 - 24:00

Søndag: Lukket

Ferie lukket: Uge 28, 29, 30 samt uge 1.

Julelukket fra d. 22.12.2023

Har du spørgsmål?

Vi bestræber os på, at besvare henvendelser fra dag til dag. Du kan også kontakte os pr. telefon alle åbningsdage i tidsrummet fra klokken 14.00

OBS! Formularen kan ikke benyttes til booking. Klik i stedet her for booking.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

kommentarer & anbefalinger​

Hvad mener vores gæster?

"Alletiders spisested"

Alle tiders sted. Restauranten er fantastisk indrettet i det gamle apotek, hvor det gamle glasloft er bevaret. Vi fik en rundvisning i kælderen, hvor der er selskabslokale, også dette lokale er helt unik. Lækker mad og fin betjening.

Bodil Cederbek

"Fantastisk smagsoplevelse"

Maden var lækker selv drikke varene smagte lækkert. Stemningen var hyggeligt, med det gamle og nye blandet i indretningen. Rigtig god betjening af glade tjenere og de var gode til at fortælle alt om maden.

Camilla Kjeldsen

"Super lækkert sted..."

Virkelig god mad til overkommelige priser med et stærkt vinkort. Omgivelserne er rigtig hyggelige med det gamle apotek-loft, rå vægge, passende bordafstand og smagfuldt pynt. Rigtig god og opmærksom betjening også...

Ebbe Skak Larsen

fester & arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Det Gamle Apothek i Randers er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver holdt. Vores lokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Randers og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​kontaktoplysninger

Adelgade 2, 8900 Randers C

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 4110 1269

E-mail: info@restaurantdetgamleapothek.dk

Restaurant Det Gamle Apothek

Vi byder på god fransk mad i hyggelige rammer, med en central placering i hjertet af Randers. Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestolsbrugere i restauranten.

© 2021 Restaurant Det Gamle Apothek. Alle rettigheder forbeholdes. CVR-nummer: 42205966